hirdetés

2018.09.18. 16:43

Tradíció, szakértelem és innováció egy fedél alatt

A 122 éven átívelő tudása, tapasztalata és tradíciói, valamint a fejlett technológia és magas szintű minőségellenőrzés a céget mára a régió egyik legkorszerűbb bútorgyártó üzemévé emelte.

A Balaton Bútor szellemiségének lényege, hogy az életet stílusos környezetben élvezhetjük leginkább.

Neves magyar, svéd, norvég, brit és német tervezők, valamint a kiváló asztalosmester gárda kreativitásának és szakértelmének köszönhetően a Balaton Bútor termékei elegánsan simulnak bele a hétköznapi enteriőrökbe, érezhetően élvezetesebbé téve a munkát és a feltöltődést egyaránt.

A Balaton Bútor története egy apró, családias asztalosműhelyből indult, melyet 1896-ban alapítottak Veszprémben. A céget a bakonyi bükkfa feldolgozására hozták létre az alapítók, és a gyár ma is magyar erdőkből származó faanyagot – főleg bükköt, kőrist és tölgyet – használ fel termékei előállításához.

A Balaton Bútor méltán népszerű termékei az 1900-as évektől napjainkig szinte családtagokként kísérték végig generációk mindennapjait. Időtálló ma is az izgalmas és igényes enteriőrök elmaradhatatlan kellékei.

A hagyományban és mesterség iránti szenvedélyben gyökerező design az egyedülálló gyártási technológiával ötvözve megbízható és versenyképes partnerré avatja a céget.

A Balaton Bútor nemcsak kiváló minőségű saját termékeket kínál, de gyártásra is befogad modelleket: ügyfelei számára, akik nem egyszer maguk is bútorgyártó cégek, kiemelkedő gyártástervezési és technológiai hátteret biztosít.

Termékeink egész évben megtekinthetők a cég veszprémi telephelyén valamint budapesti és miskolci kiállítótermében.

A cég tevékenysége a gyártás teljes folyamatát felöleli a tervezéstől a megvalósításig, egyedi megrendelés esetén a teljes helyszíni beszerelésig.

A korszerű géppark és a gondos kézi munkaerő együttműködésével, egy telephelyen történik a famegmunkálás, a kárpitozás, az összeszerelés és felületkezelés is.

A tervezők számára szinte végtelen lehetőséget jelent, hogy a gyár képes tömörfa megmunkálására, furnérozott bútorok gyártására, laminált lapokból, illetve dekoritozott elemekből készülő bútorok elkészítésére, valamint rétegelt idompréselt alkatrészek és késztermékek előállítására egyaránt. Mindezek megvalósításához, természetesen a jól felkészült és jól képzett szakmai munkavállalói gárda elengedhetetlen.

Ezen, szakmai csapatunk bővítéséhez keresünk:

  • Faipari mérnököt,
  • Normatechnológust (faipari tapasztalat előny),
  • Faipari technikust,
  • Beszerzőt (fa-, bútoripari alapanyagok ismerte előny),
  • Műszaki előkészítőt (faipari tapasztalat előny),
  • CNC gépkezelőt (faipari tapasztalat előny),
  • Asztalos szakmunkásokat (pályakezdőket is!),
  • Kárpitost,
  • Szerelő-csomagoló szakmunkásokat,
  • Betanított munkásokat.
  • Amennyiben úgy érzed, hogy kreatív, ötletekkel teli, csapat szellemet szerető, továbbfejlődési lehetőségeket kedvelő jelölt vagy, gyere el a

    Veszprémi Arénában, 2018. szeptember 20-án tartandó Állásbörzére.

    A helyszínen kollégáinktól személyesen is megtudhatsz többet a szakmai és egyéb feltételekről a Balaton Bútor Kft. kiállító standjánál, vagy érdeklődhetsz akár már most a 06-88/688-667 telefonszámon, vagy e-mailben a

    Balaton Bútor Kft. 2018

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!