egymásra találhat munkaadó és munkavállaló

2018.09.10. 07:00

Újra várja az érdeklődőket a Napló-állásbörze

Több mint 2500 álláshelyet kínálnak a régió legnagyobb munkaadói szeptember 20-án, az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Napló-állásbörzén, amely jó lehetőség arra, hogy az álláskeresők és a munkaerőhiánnyal küzdő cégek egymásra találjanak.

Molnár Sándor

Legközelebb szeptember 20-án várják a munkavállalókat a Napló- állásbörzére

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Hagyományteremtő céllal, 2016 tavaszán rendezték meg első ízben a börzét. Másfél év múlva, a 2017. szeptemberi rendezvény már rekordot döntött, mivel 53 kiállító várta az érdeklődőket az arénában. 2018 márciusában is pozitívak voltak a részt vevő cégek visszajelzései, mert rengeteg embert regisztráltak, és sok üres állást sikerült betölteniük.

Legközelebb szeptember 20-án várják a munkavállalókat a Napló-állásbörzére Fotó: Pesthy Márton/Napló

Veszprém jelentősebb vállalkozásai idén ősszel is képviseltetik magukat a börzén, és érkeznek cégek más városokból is. A megyei fejlesztéseknek köszönhetően továbbra is van igény a munkaerőre, ezért a Napló által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen várhatóan több mint 40 kiállító vesz majd részt. A szervezők most is nagy hangsúlyt fektetnek a szakképzésre, átképzésre, nyelvoktatásra, amivel növelhetik az álláskeresők elhelyezkedési esélyeit, ezért a börze mellé oktatási fórum is társul.

A rendezők számítanak a diákokra, a megváltozott munkaképességűekre és a fegyveres erők iránt érdeklődőkre is. A Napló is ott lesz állásajánlataival a kiállítók között, és a standjánál segítenek az önéletrajz elkészítésében is, helyben készült fotóval és szakmai tanácsokkal. A börzére kilátogató álláskeresők lapunk regisztrációs játékának köszönhetően értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a Veszprém Arénában.

Első ízben váradás is kapcsolódik a rendezvényhez, ahol szeptember 20-án, csütörtökön 10–17 óra között kényelmes parkolási lehetőséggel is várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!