hirdetés

2018.03.07. 15:45

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. (x)

A Valeo független ipari csoport, amelynek tevékenységi köre teljes egészében az autó- iparra koncentrálódik.

A csoport a gépjárművek legkülönbözőbb kategóriáihoz tervezi, gyártja és értékesíti termékeit, és mára az észak-amerikai, európai és ázsiai piacok domináns autógyártóinak partnereként a világ legnagyobb autóipari beszállítóinak egyikévé vált. A Valeo globálisan 184 gyárat, 20 kutató-, 35 fejlesztő- és 15 elosztó központot működtet világszerte, 33 országban van jelen, és 111.600 alkalmazottat foglalkoztat.

A Valeo egyike azon kevés vállalatnak, amely a A TOP EMPLOYER minősítést 2012-től kezdődően minden évben elnyerte. A vizsgálat kiterjedt a juttatások és a munkakörülmények színvonalára, a képzési és karrierlehetőségekre és a vállalati kultúrára.

A Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. 1998 óta gyártja Veszprémben számos vezető gépjárműgyártó partnere számára az elektronikai vezérlőegységek széles skáláját. 2007 közepén kezdtük el az új termelési egység felépítését, amely az elektronikai termékek egy teljesen új generációját gyártja.

Az elektronikai termékcsoport 2010-től tovább bővült a kameravezérlők gyártásával. Folyamatosan növekedett a termékpalettánk, valamint az új gyártósorok telepítéséhez szükséges termelési területünk is. Tevékenységi körünk bővülése során egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre és a terméktervezésre.

2013-ban új üzletággal bővülve az SMT-gyártás is felkerült palettánkra, 2018 júliusában pedig átadásra kerül új logisztikai központunk, mely létesítménnyel közel megduplázzuk jelenlegi telephelyünk méretét és a város egyik legnagyobb ipari létesítményévé válunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!