vezető pozícióban

2018.03.06. 20:17

Veszprém kiemelten fontos a számukra

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. Magyarország piacvezető vállalata a belföldi fuvarozások és komplex logisztikai szolgáltatások területén.

Juhász-Léhi István

Elsősorban sofőröket keresnek Fotó: Waberer’s-Szemerey Kft.

- Az egész országban toborzunk sofőröket, de Veszprém kiemelten fontos nekünk, hiszen egyik legfontosabb telephelyünk itt található – nyilatkozta Varga Dorottya, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. kommunikációs munkatársa. – Személyesen mutatjuk be az érdeklődőknek, hogy a Waberer’s-Szemerey nem csak egy fuvarozócég. Hiszünk abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása.

Elsősorban sofőröket keresnek Fotó: Waberer’s-Szemerey Kft.

Varga Dorottya arról is beszélt, hogy fuvarozócégük sikerének kulcsa az, hogy nem érik be pusztán a legjobb technológiákkal, hanem a legjobb szakembereket keresik meg, akiket a legjobb HR-eszközökkel motiválnak és képeznek tovább.

- Ezért gondoljuk, hogy a veszprémi állásbörze egy kihagyhatatlan lehetőség a számunkra, hogy személyesen tudjuk megismertetni magunkat az érdeklődőkkel – tette hozzá a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. kommunikációs munkatársa.

Kiderült: elsősorban gépjárművezetői nyitott pozícióik vannak, így a C és C+E kategóriával rendelkező sofőröknek tudnak álláslehetőségeket nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!