Állásbörze rovat

2017.08.31. 11:26

Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet: Légy a csapatunk tagja!

Új munkatársakat keres a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet.

A büntetés-végrehajtási szervezet hivatásos állományú tagjai rendvédelmi feladatokat látnak el, munkájukkal hozzájárulnak Magyarország rendjének és biztonságának fenntartásához, az állampolgárok biztonságérzetének növeléséhez.

A kiválasztásra és kiképzésre különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak: a felvételi eljárás során alkalmasnak bizonyulók speciális szakmai képzésen vesznek részt, majd annak sikeres befejezését követően kerül sor a tényleges szolgálatellátásra.

A hivatásos állománytagok döntő többségét képező büntetés-végrehajtási felügyelők

feladata a külső objektumvédelem mellett a fogvatartottak szakszerű és biztonságos őrzése, törvényes jogaik biztosítása, valamint szabadulás utáni reintegrációjuk érdekében a munkáltatásban és képzésben történő közreműködés.

A legfontosabb feltételek, amelyeknek minden jelentkezőnek meg kell felelnie:

- magyar állampolgárság és állandó belföldi lakhely

- betöltött 18. életév

- érettségi, tiszti beosztásra jelentkezőknél felsőfokú végzettség

- büntetlen előélet

- egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság.

A pályázónak a sikeres kinevezést követően egy közel héthónapos tanfolyamon kell részt vennie, melynek első napjától megilleti őt a hivatásos szolgálattal együtt járó illetmény és minden egyéb juttatás. A hétfőtől-péntekig tartó bentlakásos képzésre a büntetés-végrehajtás térítésmentes szállást és utazást, valamint kedvezményes étkezést biztosít.

A Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet alaptevékenysége az előzetes letartóztatással, az elítéltek szabadságvesztésével, továbbá az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása. Intézetünk 14 évvel ezelőtt átadott új épületében kiemelkedő elhelyezési és munkahelyi körülményeket, ingyenes, zárt, őrzött parkolót, kedvezményes áron meleg étkezési lehetőséget, térítés-mentes kondi-terem használatot biztosítunk. A szolgálat ellátást a legmodernebb biztonságtechnikai berendezések segítik.

Nyitottak vagyunk!

Feladatainkat alapvetően zárt ajtók mögött végezzük, ez azonban nem jelent teljes elzárkózást szűkebb és tágabb lakókörnyezetünk, a város és a megye polgárai elöl. Alapfeladataink ellátása során napi kapcsolatban vagyunk a város és a megye társ rendvédelmi szerveivel: a rendőrség, a katasztrófavédelem, a nemzeti adó- és vámhivatal, a honvédség, az ügyészségek és bíróságok dolgozóival. Munkánkat civil szervezetek, egyházak, önkormányzatok, egyesületek és alapítványok segítik kölcsönös együttműködési megállapodás alapján.

Miért pont a büntetés-végrehajtás?

Amit garantálunk:

- biztos anyagi háttér törvényben garantált jövedelemmel;

- évi br. 200 ezer Ft-os cafetéria;

- ruházati, munkába járási és lakhatási költségtérítés;

- kedvezményes mobilflotta-használat;

- kedvezményes üdülési lehetőségek és szociális támogatások;

- munkaidőbe épített sportolási lehetőség;

- évente térítésmentes egészségügyi szűrővizsgálatok;

- a hivatásos állomány számára stabil, kiszámítható, hosszútávra tervezhető munkahely;

- képzési és előmeneteli lehetőségek.

A jelentkezéseket – iskolai végzettséget, szakmai tapasztalatokat és elérhetőséget tartalmazó önéletrajz formájában – a [email protected].hu e-mail címre vagy a 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út. 12. postacímre várjuk.

További információt munkanapokon a 88/591-586 -os telefonszámon 08.00-13.30 óra között adunk.

Nézze meg, kik hirdetnek a III. Napló ÁLLÁSBÖRZÉN!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!