Állásbörze rovat

2017.09.01. 08:36

Yanfeng Automotive Interior Systems Kft. – Pápa

 

Bemutatkozó

 

2004-ben kitűnő minőségű ajtópanelek, padlókonzolok és más belső kárpit alkatrészek gyártását kezdtük meg bőr felhasználásával a Mercedes-Benz S-Class részére, majd később tovább bővült a gyártás, és olyan fontos megrendelők számára készít alkatrészeket, mint a Ferrari, BMW, Porsche, Volvo, Opel, Alfa és a Maserati.

2014-ben a Yanfeng Automotive Trim Systems Co. Ltd. és a Johnson Controls megállapodtak egy közös, globális vállalat létrehozásáról. Ez a vegyesvállalat, mely a két vállalat 17 éves sikeres partnerkapcsolati együttműködésére épül és a világ legnagyobb gépjármű utastéri komponensek gyártásának specialistája. Több mint 90 telephely a világ 17 országában, 1 tökéletes hálózatban.

Magyarországon egyedüliként Pápán üzemelő gyáregysége jelenleg 36 000 m2-en négy gyártóüzemben készít a kategóriájukban legjobb gépjármű-utastéri elemeket, felhasználva a bőripar kiváló eredményeit, a legjobb komplex anyagokat, amelyek a megrendelő elvárásait kiszolgálva lehetővé teszik a sportostól az elegáns megjelenésű belső tér kialakítását, érzelmeket és szenvedélyt kölcsönözve az utastérnek. A sokrétű gyártási technika magában foglalja a műanyag fröccsöntést, bőr és műbőr szabászatot, varrást, ragasztást, szivacsozást, él-visszahajtást, a megmunkálást és a szerelést. Az elmúlt három évben dinamikusan bővítettük folyamatainkat és fejlesztettük a szervezet minden szegmensét, így most jelenleg több mint 2300 fő feletti létszámmal látjuk el napi feladatainkat – ezáltal a pápai gyáregység a legnagyobb a Yanfeng szervezeten belül.

Ez a véget nem érő innovációs folyamat továbbra is rengeteg lehetőséget fog biztosítani a jelenlegi, valamint leendő új kollégáink számára. Terveink szerint az üzemet további 150 fővel kívánjuk bővíteni, ahol a gyártósori pozíciók mellett számos új álláshelyet kínálunk fel mérnöki és technikusi munkakörökben is, ahol műszaki területen a könnyűipari-, minőségbiztosítási-, mechatronikai- és gépészmérnöki végzettséggel, több munkaköri szinten fogunk új szakembereket alkalmazni. A vállalatcsoport méretét és versenyelőnyét világszerte mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ázsiai, európai és észak-amerikai erős és kiegyensúlyozott jelenléte miatt mi vagyunk az egyetlen olyan beszállító, mely a gyártókkal együttműködve valóban globális, zökkenőmentesen összehangolt gépjármű-utastér programokat tud megvalósítani.

Erősségünk, hogy a kiváló szakemberekből álló csapatunkat szakmailag magas színvonalú képzésekkel tudjuk támogatni, valamint az új generáció kinevelésében is hatalmas szerepet vállalunk, ahol szakmai gyakorlatokkal, duális képzés lehetőségével is támogatjuk diákjainkat, hallgatóinkat – akik ezzel megalapozhatják karrierjüket társaságunknál.

Látogasson el honlapunkra, vagy érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén, ha többet szeretne rólunk megtudni. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Yanfeng Hungary Automotive Interior Systems Kft.

8500. Pápa, Juhar utca 13-15., 17.

Tel: +36 80 949 021 (díjmentesen)

Fax:+36 89 511 706

Nézze meg, kik hirdetnek a III. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!