-4°
-5°

A IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE ÉS OKTATÁSI FÓRUM HÍREI

Jön a IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE
Több, mint 2500 álláshelyet kínálnak a régió legnagyobb munkaadói március 13 –án, a már negyedik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZÉN, amely oktatási fórummal bővül.
Fontos a jelenlét az állásbörzén
Az állásbörze lényege, hogy koncentráltan, közös egymásra találási ponton kereshetik egymást a munkavállalók és a munkáltatók – vélekedik Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató.

A IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE ÉS OKTATÁSI FÓRUM KIÁLLÍTÓI

A III. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE HÍREI

Ne maradjon le: még tart III. Napló Állásbörze!
17 óráig várjuk a Veszprém Arénába, ahol 52 kiállítónál, több száz állás közül válogathatnak az érdeklődök.
Látogatókat kérdeztük: milyen állást keresnek a Napló Állásbörzén?
Nagy érdeklődés közepette nyitotta meg kapuit a III. Napló Állásbörze. Három fiatalt kérdeztünk arról miért látogattak ki a Veszprém Arénába?
Várjuk Önt is az Állásbörzén!
Több ezer állásajánlattal várja a látogatókat a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ – állásbörzén szeptember 27 –én, az Arénában.
Az eddigi legnagyobb állásbörze következik
52 kiállító, 1300 négyzetméternyi stand területen, több ezer állásajánlattal várja majd a látogatókat a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ – állásbörzén szeptember 27 –én, az Arénában.
Újra itt a lehetőség, hogy munkaerőt találjanak
Kis cégeket és a régió legnagyobb munkaadóit is várják szeptember 27-ére, az immár harmadik alkalommal megrendezett Napló-állásbörzére a Veszprém Arénába.
Az elégedett kiállítók visszatérnek a börzére
Közel 40 kiállító képviseltette magát a régió legnagyobb állásbörzéjén, március végén. Az akkori tapasztalatok alapján sokan ott lesznek majd a szeptember 27-ei kiállításon is.
Cél: hogy egymásra találjanak a résztvevők
Nagy érdeklődés közepette nyitotta meg kapuit a III. Napló Állásbörze, a Veszprémi Arénában.
Ismerje meg kiállítóinkat!
Szerda délelőtt 10 órakor kezdtünk, és máris megtelt a sok érdeklődővel a Veszprém Aréna. Kikkel találkozhat az állásbörzén?
Gőzerővel építik a standokat – holnap jön az állásbörze
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a NAPLÓ Állásbörze szeptember 27-én, a Veszprém Arénában. A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen a régió legjelentősebb munkáltatói is jelen lesznek.
Regisztráljon a III. Napló Állásbörzére, és nyerjen!
A résztvevők között, az Állásbörze helyszínén értékes nyereményeket sorsolunk ki!
Érdemes felkészülni az álláskeresésre
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Napló-állásbörze szeptember 27-én, a Veszprém Arénában. A szervezők várják a munkaadókat és a munkát keresőket is a kiállításra

A III. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE KIÁLLÍTÓI