18°
33°
18°

AZ V. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE ÉS OKTATÁSI FÓRUM HÍREI

Aki keres, talál!
V. NAPLÓ ÁLLASBÖRZE ÉS OKTATÁSI FÓRUM
Szíves figyelmébe ajánlom a V. Napló Állásbörzét, ami az Ön / Önök által képviselt vállalkozás számára is hasznos segítség, ezáltal jövőbe mutató lépés lehet. Kiállítói jelentkezés: Ugray Adrián
Magasabb bér
Kevés a jó szakember a Balaton-parton
Remélhetőleg megérkezik a stabilan jó idő, és már a nyaralók is nagy számban itt vannak a Balaton-parton, de vajon a munkaerő biztosított-e kellő létszámban, és jelent-e a problémát jó szakembert találni? – tettük fel a kérdést az egyik, a témában érintett vendéglátósnak.
állásbörze
A nagy vállalatokat sem kerüli el a probléma
Általánosságban elmondható, hogy mind mérnöki, mind pedig a fizikai dolgozók tekintetében az ország munkáltatói munkaerőhiánnyal küzdenek. Jelen pillanatban nehezen található meg a szakképzett, minőségi munkavállaló – kaptuk a választ megkeresésünkre a Continental Veszprémi gyárából, amely jelenleg mintegy 2500 főnek biztosít megélhetést.

A IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE ÉS OKTATÁSI FÓRUM HÍREI

önt is várjuk
Kedden tíz órakor nyit az állásbörze
A régió legnagyobb munkaadóinak részvételével megérkezett a IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE és oktatási fórum a Veszprém Arénába.
állásbörze
Legyünk felkészültek és adjuk önmagunkat
Manapság már nem csak egy munkahelyen dolgozunk életünk során. Sokan pár évente új állást keresnek. A váltásnál lényeges szerepe van az állásinterjúnak.
állásbörze
Önéletrajzban előnyt jelent az önkéntesség
Érdemes hangsúlyozni, mitől leszünk mások, mint a többi jelentkező – véli Bogdány Eszter, a Pannon Egyetem emberi erőforrások alapszakának oktatója, akit a sikeres önéletrajzról kérdeztünk.
várják a jelentkezőket
Új gyárat épít Csetényben a Balluff
A vállalatnál március elsejétől béremelést vezetnek be és a betöltendő mintegy 60 új pozícióra már az új feltételekkel várják a jelentkezőket.
NAV
Akár SMS-ben is elküldik az adóbevallást
Azért választják évről évre a Napló Állásbörzéjét, mert sok munkáltató és érdeklődő van jelen az eseményen.
képzett külföldiek a megoldás?
Nagyon alacsony a munkanélküliség, de vannak hiányszakmák
ha állást keres, itt a helye
Egy hét múlva állásbörze a Veszprém Arénában
A régió legnagyobb munkaadóinak részvételével már negyedik alkalommal kerül megrendezésre március 13 – án a NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE, amely oktatási fórummal bővül.
Ajka
Csapatjátékosokat várnak a betöltetlen álláshelyekre megyénkben
A Bock Hungária Kft. több mint ezer munkavállalóval, német tulajdonosi háttérrel rendelkező nagyvállalat, mely irodabútor-alkatrészek gyártásával foglalkozik.
március 13
Szellemi, illetve fizikai állást egyaránt kínál a IV. Napló Állásbörze
Fizikai és szellemi munkalehetőségeket is az érdeklődők figyelmébe ajánlja a Napló március 13-ai állásbörzéjén a csóti székhelyű Schweitzer Logistics Kft. és a Shoptec Fémárugyártó Kft.
Sok érdeklődő, színes kínálat
Egymástól is hasznos tapasztalatokat szerezhettek a Napló-állásbörze résztvevői
Két héttel ezelőtt rendezte meg lapunk a IV. Napló-állásbörzét és oktatási fórumot az arénában.
állásbörze
Van álláslehetőség diákok és nyugdíjasok számára is
A nyugdíjasok és diákok számára egyaránt kínál álláslehetőséget a Meló-Diák Iskolaszövetkezet és az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a Napló március 13-i állásbörzéjén.
száz százalékban magyar cég
A Csatári Plast sikerének egyik titka a piacképes termék
Nagyon fontos, hogy mi magyar cég vagyunk, 100 százalékban magyar tulajdonlással, és az a pénz, amit visszaforgatunk, az ezt az országot gazdagítja.
száz fő felvételét tervezik
Nyitott pozíciókkal érkezik az állásbörzére az Audi
Az elektromos meghajtások, valamint az Audi Q3 idei és majd a Q4 modellek 2019-ben kezdődő sorozatgyártása miatt több száz fő felvételét tervezik ebben az évben.
vezető pozícióban
Veszprém kiemelten fontos a számukra
A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. Magyarország piacvezető vállalata a belföldi fuvarozások és komplex logisztikai szolgáltatások területén.
IV. Napló Állásbörze
A cég növekedésének gátja a munkaerőhiány
Minden lehetőséget meg kell ragadnunk, mert hiába ruháztunk be, és hiába vannak meg a gépeink, ha nem találunk megfelelő munkaerőt – fogalmazott Janni Ferenc.
VESZPRÉM
Fontos a jelenlét az állásbörzén
Az állásbörze lényege, hogy koncentráltan, közös egymásra találási ponton kereshetik egymást a munkavállalók és a munkáltatók – vélekedik Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató.
Veszprém
Jön a IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE
Több, mint 2500 álláshelyet kínálnak a régió legnagyobb munkaadói március 13 –án, a már negyedik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZÉN, amely oktatási fórummal bővül.

A IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE ÉS OKTATÁSI FÓRUM KIÁLLÍTÓI

A III. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE HÍREI

Ne maradjon le: még tart III. Napló Állásbörze!
17 óráig várjuk a Veszprém Arénába, ahol 52 kiállítónál, több száz állás közül válogathatnak az érdeklődök.
Látogatókat kérdeztük: milyen állást keresnek a Napló Állásbörzén?
Nagy érdeklődés közepette nyitotta meg kapuit a III. Napló Állásbörze. Három fiatalt kérdeztünk arról miért látogattak ki a Veszprém Arénába?
Várjuk Önt is az Állásbörzén!
Több ezer állásajánlattal várja a látogatókat a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ – állásbörzén szeptember 27 –én, az Arénában.
Az eddigi legnagyobb állásbörze következik
52 kiállító, 1300 négyzetméternyi stand területen, több ezer állásajánlattal várja majd a látogatókat a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ – állásbörzén szeptember 27 –én, az Arénában.
Újra itt a lehetőség, hogy munkaerőt találjanak
Kis cégeket és a régió legnagyobb munkaadóit is várják szeptember 27-ére, az immár harmadik alkalommal megrendezett Napló-állásbörzére a Veszprém Arénába.
Az elégedett kiállítók visszatérnek a börzére
Közel 40 kiállító képviseltette magát a régió legnagyobb állásbörzéjén, március végén. Az akkori tapasztalatok alapján sokan ott lesznek majd a szeptember 27-ei kiállításon is.
Cél: hogy egymásra találjanak a résztvevők
Nagy érdeklődés közepette nyitotta meg kapuit a III. Napló Állásbörze, a Veszprémi Arénában.
Ismerje meg kiállítóinkat!
Szerda délelőtt 10 órakor kezdtünk, és máris megtelt a sok érdeklődővel a Veszprém Aréna. Kikkel találkozhat az állásbörzén?
Gőzerővel építik a standokat – holnap jön az állásbörze
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a NAPLÓ Állásbörze szeptember 27-én, a Veszprém Arénában. A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen a régió legjelentősebb munkáltatói is jelen lesznek.
Regisztráljon a III. Napló Állásbörzére, és nyerjen!
A résztvevők között, az Állásbörze helyszínén értékes nyereményeket sorsolunk ki!
Érdemes felkészülni az álláskeresésre
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Napló-állásbörze szeptember 27-én, a Veszprém Arénában. A szervezők várják a munkaadókat és a munkát keresőket is a kiállításra

A III. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE KIÁLLÍTÓI