Gazdikereső

2022.01.27. 11:00

Bagamér, Gonzales és Sámson is keresi szerető gazdiját

A Vackoló Állatvédő Egyesület védencei szívesen élnének egy jó gazdi mellett.

Forrás: Vackoló Állatvédő Egyesület

Bagamér egy 7 éves, ivartalanított fiú kutyus. Előéletéről nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy az ország másik felében valahogy egy gyepmesteri telepre került, ahol senki sem kereste. Tavaly március­ban került a Vackoló menedékébe. Bagamér mindenesetre egy nyitott, kedves, barátságos kutya, aki emberrel és más kutyákkal is jól kijön. Nagyon igényli az ember közelségét, a foglalkozást, szeretne már igazi családtag lenni!

 

Forrás: Vackoló Állatvédő Egyesület

A 4 éves Gonzales március elején érkezett az állatotthonba két társával, amikor segítséget nyújtottak az átvételükkel a zsúfolt miskolci ebrendészeti telepnek. Gonzales viselkedése más kutyákkal mára már rengeteget javult, és békében él a macska lakókkal is. Szeret sétálni, az ember figyelmét és társaságát igényli, nagyon örül a simogatásnak. A kis védenc ivartalanítottan várja új családja érkezését.

 

Forrás: Vackoló Állatvédő Egyesület

Sámson tavaly nyár óta él a Vackoló menhelyen, ahová a miskolci ebrendészeti telepről került, így esélyt kapott az életre. Ha ott maradt volna, altatás várt volna rá. Korábbi élete rejtély, de sok jó nem történhetett vele, ha ilyen fiatalon már egy gyepmesteri telepre került. Sámson 2 év körüli, fiatal, nagy mackó, aki egy kedves, jámbor, jóságos és nyugodt, szomorú szemű fiú kutyus gyönyörű csíkos bundával. Imádja az embereket, és más kutyákkal is barátságosan viselkedik. Ivartalanított, és oltásokat, chipet is kapott, már csak új családjára vár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!