Támogatás

2022.05.20. 16:00

Tízmillió forintra is pályázhatnak a civil állatvédők

500 millió forintos keretösszeggel pályázatot hirdettek meg civil állatvédő szervezetek részére, a decemberben kiírt kormányhatározat alapján - közölte a Nemzeti Állatvédelmi Tanács közösségi oldalán.

Kovács Erika

Árva kutyák Devecserben, a Meggyeserdei menhelyen. Hatalmas segítséget jelent a civil állatvédőknek az akár tízmilliós támogatás

Forrás: Kovács Erika / Veszprémi Napló

Azt írták, pályázhat minden olyan alapítvány vagy egyesület, melynek tevékenységei között szerepel az állatvédelem. A szervezetek 500 ezer forint és 10 millió forint közötti összegre pályázhatnak. A támogatható tevékenységek: működési költség, ivartalanítás és állategészségügyi szolgáltatás, valamint férőhelybővítés. A támogatás egyszeri, vissza nem térítendő, 100 százalékos és előfinanszírozás formájában történik. A pályázati adatlap június 10-től elérhető az allatvedelem.hoi.hu weboldalon. További információkat a pályázati felhívásban lehet találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!