gazdikereső

2018.11.16. 13:00

Fogadj örökbe! Ezek a cicák várnak szerető gazdira

Az Állatvédő Egyesület Veszprém oldalán rengeteg cicát találhatunk, akik nagyon hosszú ideje várják megmentőiket. Legyél Te a gazdijuk!

veol.hu

Csicseri

Jól van, egyetlen szemecskéje szerencsére rendben van. Többi cicával jól kijön, rosszalkodik, kergetőzik, Csibi a legjobb barátja.

Örökbefogadási szerződéssel, csak benti tartással fogadható örökbe, és nem egyedüli cicának.

Penny

Raklap alól mentett cica. Tartja a távolságot, de simogatható. Ölben nem szeret lenni. Badacsonyi Rézivel van nagyon egy hullámhosszon, rengeteget játszanak együtt. Örökbefogadási szerződéssel, csak benti tartással fogadható örökbe, és nem egyedüli cicának.

Rézedli

Rézi az eleven, a rossz, a mindenhol ott van cica. Igazi kisördög. Kisebb termetű nőstény, de ez mit sem zavarja. Pennyvel oda vissza alapon „öldögélik” egymást, pusztán játszásiból. Ágyon alszik, sőt, kizárólag párnán hajlandó feküdni. Ölbebújós, szeret ölben lenni, sok Gazdi vágya egy ilyen szeretetéhes cica. Örökbefogadási szerződéssel, csak benti tartással fogadható örökbe, és nem egyedüli cicának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!