Badacsonytomaj

2014.04.13. 07:50

A tehetségekért

Badacsonytomaj - A Magyar Tehetséggondozó Szervezetek Szövetsége A játék ereje - Országos Tehetségnap és Tehetséglabirintus 2014 címmel tartotta meg nagyszabású rendezvényét Budapesten.

Szijártó János

A konferenciára és foglalkozásokra érkezőket a Tehetségpontok Művészeti Tagozatának képzőművészeti kiállítása fogadta. Az első emeleti folyosón és az ahhoz csatlakozó kiállító és foglalkozó teremben a badacsonytomaji székhelyű Szín-Vonal Alapfokú Művészeti Iskola bemutató anyaga kapott helyet, amelyet több százan megcsodáltak.

Izgalmas, érdekes foglalkozás Széplaki Nóra tanárnő vezetésével (Fotó: Szijártó János)


Az iskola igazgatója Baranyai Zoltánné és tanára Széplaki Nóra a Tehetséglabirintus képzőművészeti műhelyét vezette, ahol az egész napos program során a bemutatót tartó diákok - Kocsis Sára Veronika (Kapolcs), Kiss Enikő, Tóth Petra, Széll Adrienn, Török Lili (Monostorapáti) segítségével közel háromszáz érdeklődőt avattak be a nemezelés és könyvkötés műhelytitkaiba. A műhelyfoglalkozáson résztvevő tanárok, szülők, kisebb és nagyobb gyermekek, nagyon szép, maguk által készített tárgyakkal távozhattak a foglalkozásról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!