Bakonybél

2017.05.29. 07:29

Gyermeknap közösségi összefogással

BAKONYBÉL Gyere velünk játszani mottóval szórakoztató gyermeknapot szervezett a falu apróságainak, családtagoknak és az ott vendégeskedő gyermekes családoknak a Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület.

Müller Anikó Hanga

Mint az egyik főszervező, Bognár Andrea pedagógus, a civil szervezet tagja tájékoztatott, a program, melyet az egyesület karolt fel, immár hagyományos.

– Az egyesület kezdeményezése támogatókra és együttműködő partnerekre talált, így a faluközösség egy vidám délutánt szerzett az óvodás- és iskoláskorúaknak. Mellénk állt az önkormányzat, a Szent Gellért óvoda, a Szent Gellért tagiskola, egy helyi étterem, a Bakonybéli Tamburello Sport Egyesület és segítettek az önkormányzati konyha dolgozói, a szülői munkaközösség tagjai, az aktív szülők, mondta. Volt sportos vetélkedő, ugrókötelezés, akadálypálya, darts, csocsó, kézműves foglalkozás, egy perc és nyersz címmel játékos verseny, lövészet, logikai játéksor.

Az önkormányzat támogatásának köszönhetően a légvárat ingyenesen vehették igénybe. A különböző helyszíneken a részvételért zsetonokat kaptak a játékosok, amit a büfében finomságokra válthattak be. Volt édesség, üdítő, a segítő aktivisták százötven palacsintát és nyolc kiló lisztből sütött lángost kínáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!