Balatonakarattya

2016.12.20. 20:17

Megállapodást kötöttek

Együttműködést írt alá a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ és a Balatonakarattyai Nyugdíjas Klub Egyesület.

Kovács Erika

Az okirat értelmében az alakulat helyszínt biztosít az egyesület kulturális és egyéb rendezvényeinek, kiállításainak, a klub pedig népszerűsíti a rekreációs központ rendezvényeit, és a tagok részt is vehetnek a programokon. Az alakulat nyugdíjasai igény szerint az egyesület tagjaivá válhatnak, látogathatják rendezvényeit, valamint élvezhetik a tagsággal járó előnyöket. A szervezetek közös rendezvényeket is terveznek, valamint egymás programjainak szervezésében is részt vállalnak.

A megállapodást Kornis György, a nyugdíjasklub elnökhelyettese és Piros Ottó ezredes írták alá
Fotó: Singer Éva

A megállapodást a napokban a Honvéd Üdülőben írta alá Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka és Kornis György, a nyugdíjas klub elnökhelyettese. Az eseményen részt vett Matolcsy Gyöngyi, Balatonakarattya polgármestere, valamint Lukács Tamásné hivatalvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!