Balatonakarattya

2016.11.22. 21:31

Halloween-hétvége Balatonakarattyán

Balatonakarattya - Első alkalommal rendeztek halloween-hétvégét a közelmúltban a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban.

Kovács Erika

A háromnapos program keretében a vendégeket éjszakai bátorságpróbával, tökfaragó versennyel és boszorkánybállal is várták.

Pénteken este horrorfilm-vetítéssel kezdődött a prog-ram, majd éjszakai bátorság-próbával folytatódott. Az üdülő közel százéves épületének alagsorában megelevenedett a film, minden kijáratban, helyiségben valami izgalmas és ijesztő várta a látogatót. Ezalatt a gyermekek kézműves játszóházban készíthettek szellemes ajándékokat.

A boszorkánybálra többen látványos jelmezbe öltöztek  Fotó: Singer Éva

Szombaton délelőtt tökfaragó versenyre várták a kicsiket és nagyokat. Számos érdekes alkotás készült a verőfényes őszi napsütésben: tökjármű, tökhóember, de volt, aki szellemkastélyt faragott aprólékos munkával a tök oldalába. A legjobb alkotásokat zsűri értékelte, a tehetséges szobrászok pedig jutalmakat kaptak. Délután a gyermekeket várták rajzfilmvetítésre, amíg a felnőttek az esti bálra készülődtek, vagy kikapcsolódtak a Balaton-parton. Este, a vacsora után boszorkánybál kezdődött jelmezversennyel és bűvészműsorral. Gyermekek és felnőttek egyaránt jelmezbe bújtak. A központi étterem megtelt boszorkányokkal, félelmetes kalózokkal, ijesztő sminket viselő hölgyekkel és urakkal. A legszellemesebb jelmezek viselői itt is jutalomban részesültek. A jelmezverseny után Kiss Balázs bűvész szórakoztatta műsorával a közönséget, majd táncos-zenés esttel ért véget a program.

 

Címkék#halloween

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!