Balatonalmádi

2012.03.28. 05:44

A balatoni horgászatért

Balatonalmádi - Összefogásra készülnek a balatoni horgász egyesületek. A „Balatoni Horgászatért” címmel rendezendő tanácskozásra minden érintettet várnak.

Tremmer Tamás

Az elmúlt években többször és többen próbálkoztak a Balatonnál működő pecások összefogására, eleddig sikertelenül. Most azonban a tónál működő két legnagyobb szövetség tűzte a célt a zászlajára, így nagyobb eséllyel kecsegtet a siker.

A balatoni horgászat jövőjéért érzett felelősség alapján a Bakony- Balaton Horgász Szövetség (BBHSZ) és a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége (BHSZ) április 1-én 10 órakor tanácskozást szervez, amelyen megvitatják a balatoni horgászat jelenlegi helyzetét. Szeretnék mérlegelni, hogy a jelenleginél nagyobb összefogással, nem a megye határok által meghatározott szervezeti formában, hanem alapvetően a Balatonra koncentráltan felépített érdekvédelmi, érdekképviseleti  szervezettel milyen előrelépések érhetők el a balatoni horgászat, a balatoni természetvédelem  és nem utolsósorban a balatoni horgászturizmus fejlesztésében.

A balatonalmádi Pannónia Kulturális Központban tartandó fórumra meghívtak minden balatoni érdekeltségű horgász egyesületet, már amelyikről tudtak. Amelyiket esetleg nem értesítették, annak a képviselőjét is várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!