Balatonalmádi

2014.04.04. 18:40

A magyar föld védelmében

Balatonalmádi - A gazdaság talpraállításának alapja a termőföld, a mezőgazdaság, az élelmiszeripar - mondta Kepli Lajos a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje, aki Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselővel tartotta kampányzáróját.

Kovács Erika

Ellenzékből is lehet sikeresen politizálni - összegezte a politikus elmúlt négy évi országgyűlési képviselői munkáját Számfira Balázs kampányfőnök. Kepli Lajos a '' Kimondjuk, megoldjuk'' című programjuk kapcsán a párt Hét vezér nevű tervéről kiemelte: a munkahelyteremtést, de nem közmunkával, a mezőgazdaság, az élelmiszer ipar fellendítését, új bányák nyitását a várpalotai térségben, amivel több ezer munkahely jönne létre. Utalt a vízgazdálkodásra, az energiaipar, az infokommunikáció, egészségturizmus, az építőipar fellendítésére. Kiemelte az otthonteremtést szociális bérlakással, a csendőrség felállítását, a halálbüntetés visszaállítását.

Kepli Lajos és Gyöngyösi Márton a Jobbik kampányzáróján (Fotó: A szerző)

 

Gyöngyösi Márton szerint ekkora rombolás nem volt a 20. századi történelmi tragédiákkal sem, mint az elmúlt 24 évben. A nemzeti vagyont eladták a multiknak, 500 ezer ember elment tőlünk. A kormány elitje erősödött, a kkv-k hátrányban élnek, a reálbérek 1972-es szintűek. Összeszerelőkben dolgozunk éhbérért. Importálunk húst, tejet, cukrot. A devizahitelbe emberek százezreit belehajszolták, a Kúria a bankok oldalán áll. Az egyoldalú banki szerződésmódosítás a világon páratlan. A devizahiteleket forintosítani kell hangsúlyozta Gyöngyösi Márton pénteken este a balatonalmádi kulturális központban tartott kampányzárón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!