Balatonalmádi

2014.02.04. 15:50

Felújítják a közműveket

Litér – Szedlák Attila polgármester előterjesztésére több megállapodást is módosítottak az utóbbi, január 30-i testületi ülésen a képviselők a polgármesteri hivatalban megtartott ülésen.

Kovács Erika

Módosítás történt többek között a balatonalmádi szociális társulási megállapodásban, a Kelet-balatoni Térség Önkormányzati Társulás társulási megállapodásában, valamint a litéri óvodai nevelés és bölcsődei ellátás társulási megállapodásában. Módosította a képviselő-testület a szociális és gyermekvédelmi igazgatásról és ellátásokról szóló rendeletet, illetőleg a temetők használatának és temetkezési tevékenységek helyi szabályozásairól szóló rendeletet. Tárgyaltak még a képviselők a személyes gondoskodást nyújtó feladatokról, valamint a helyi református általános iskola támogatásáról, a szennyvízközmű kiépítéséről Litér gazdasági övezetében. A testületi ülésen szó esett a litéri szennyvíztisztító felújításáról, mellyel február közepéig végeznek, reklámtábla elhelyezéséről, oltalomkápolna létrehozásának támogatásáról, amit a litéri templomkertben hoznak létre terveik szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!