Balatonalmádi

2015.03.24. 18:24

Jótékonyság az iskola javára

Balatonalmádi - Jótékonysági gálaestet rendezett szülői kezdeményezésre a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium nevelőtestülete, diákjai és szülői munkaközössége a napokban, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban.

Kovács Erika

Kitűnő zenei, hangszeres, illetve verses-prózai előadással kápráztatták el a kivételes tehetségű diákok a közönséget a gálán, amit immár ötödik esztendeje rendeztek meg Bognárné Fejes Anikó pedagógus szervezése mellett. Idén a gála háziasszonyi tisztét Klimkó Emese, 13 évfolyamos diák látta el magas színvonalon.

Ipkovich Ádám zongorajátéka is vastapsot kapott a közönségtől
Fotó: Penovác Károly

Ebben az esztendőben első alkalommal rendezték meg az estet jótékonysági céllal - mindenki tetszőlegesen adakozhatott - ugyanis a bevételéből az intézmény rendezvényeihez technikai eszközöket vásárolnak. Dudásné Pirik Mariann, az iskola megbízott intézményvezetője köszöntőjében egyebek mellett kiemelte, a 352 diákot befogadó iskolában kiemelten kezelik a tehetséggondozást, amit a mostani gála is igazol.

Az esten többek között a gimnázium színjátszó csoportja mutatta be Nemes Nagy Ágnes: Rózsa, rózsa című mesedarabjának adaptációját, amelynek előadására Tarnóczy Áron pedagógus készítette fel a diákokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!