Balatonalmádi

2015.05.26. 13:57

Utat, teret újítanak Almádiban

Balatonalmádi - A tervek szerint jövő hét végére befejezik a Wesselényi strand előtti munkálatokat. Több szakaszon végeznek most korszerűsítést a városban.

Prevics Éva

Kissé csúszva, de várhatóan jövő hét végére befejezik a Wesselényi strand bejárata előtti korszerűsítést - mondta a kivitelező cég vezetője a Naplónak. Károlyi Imre hozzátette: egy strandi beruházás miatt nem tudtak idejében elkészülni a fejlesztéssel, a munkálatok ugyanis érintették az általuk kezelt területet is. A beruházás során a Sóhajok hídjától a strand keleti kapujáig megújult a Szent István sétány. Most pedig a második ütemen dolgoznak, ami a Wesselényi strand keleti kapujától a főbejáratig tart. A város egyéb korszerűsítéseket is tervez. Május végre megújul a Martinovics utca és járdája, felújítják a Veszprémi úti járdát a Madách tértől a Glóbusz csárdáig és a többi között a megújul a 71-es főút melletti járdaszakasz is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!