Balatoncsicsó

2016.02.14. 11:58

Nők a Balatonért

Balatoncsicsó – Kétnapos küldöttgyűlést tartott a hétvégén a Nők a Balatonért Egyesület a Balaton-felvidéki Erdei iskolában.

Heffler Péter

A Nők a Balatonért Egyesület (NABE) a hétvégén tartotta éves küldöttgyűlését, melyen az egyesület elmúlt évi programjainak felelevenítése mellett a 2016-os tervek meghatározása volt a cél. Szauer Rózsa, az egyesület elnöke 2015-ből kiemelte az Önkéntesen a Balatonért – 20 év tapasztalatával című, Norvég Civil Támogatási Alap-nyertes pályázati projektet a második vízgyűjtő gazdálkodási tervek társadalmasításáról, a hulladékcsökkentési hét tapasztalatait, illetve a Zöld napok a Balatonnál elnevezésű rendezvényt a tavalyi évből.

– Az idei feladatok közül kiemelkednek a víz világnapja alkalmából tartandó rendezvények, a NABE Vizes napok március 16–22 között. Ez egynapos program volt eddig, amit idén szeretnénk megújítva kibővíteni – árulta el Szauer Rózsa, aki hozzátette, hogy szeretnék erősíteni idén is a fő profiljukat, a természetvédelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!