Balatonfőkajár

2015.03.31. 16:09

Fogorvosi széket vettek, utakat újítottak meg a Balatonfőkajáron

Balatonfőkajár - Fogorvosi rendelőt, infrastruktúrát újítottak meg a településen

Kovács Erika

Kontrát Károly megnézte, hogy a településen mit hozott létre az önkormányzat abból a 20 millió forintból, melyet az adósságkonszolidációban részt nem vett önkormányzatok számára biztosított keretből kapott a község. Az önkormányzat a pénzből több utca aszfaltozását, illetőleg a burkolat megerősítését, valamint közel ötszáz méter járda építését valósította meg. 14 millió forint értékben. E mellett az óvoda nyílászáróit cserélték ki, valamint fűtéskorszerűsítés keretében új, modern gázkazánt építettek be és napkollektorokat szereltek fel az épületre.

Fotó: Penovác Károly

Bemutatták az államtitkárnak a fogorvosi rendelőt, ahol a község saját erőből új fogorvosi széket helyezett el, közel 2,6 millió forintból. - A település ezentúl is körültekintően gazdálkodik és fontos célokra használja a támogatás második, 2016-ban érkező 20 millió forintját, amiből a vasútállomás épületeit újítanák meg derült ki Forró Zsolt polgármester szavaiból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!