Balatonfüred

2013.07.30. 16:15

Két páros egy mámoros estén

Négy nagyszerű művész egy koncerten. Két páros egy estén.

Gajdos József

Igazi különlegesség a mÁmoros dallamok című produkció, melyet augusztus 3-án, szombaton este Balatonfüreden mutat be Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Nika és Kökény Attila. Egyedülálló koncert előtt áll a négy művész. Szólóban, duóban már számtalanszor hallhattuk őket, hatalmas népszerűségnek örvendenek, ezúttal azonban kvartetté álltak össze, így énekelnek mÁmoros dallamok című koncertjükön.

Többféle variációban állt már színpadon pályája során Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Nika és Kökény Attila, ez lesz azonban az első alkalom, hogy négyesben szerepelnek együtt. A koncerten rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők, teljesen új műsorral készülnek, többek között lesz pop, swing, latinos dallamok és nagy világslágerek.

 

Megyekártyával 15 százalék kedvezmény Mámoros dallamok a népszerű négyestől: Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Kökény Attila és Nika. Először énekelnek együtt



A művészeket Balatonfüreden fantasztikus zenekar kíséri, Juhász Attila zongorista, Csiszár Ferenc gitáros, Studniczky László basszusgitáros, Balogh László dobos, Samu István gitáros. Igazi zenei csemegének ígérkezik a mÁmoros dallamok koncert, ahol mindenki talál majd kedvére valót!

Az augusztus 3-i füredi koncertre belépőket árulunk veszprémi ügyfélszolgálati irodánkban (Kossuth utca 10.). A megyekártyával rendelkező Napló előfizetőknek 15 százalék kedvezményt adunk a jegyárból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!