Balatonfüred

2015.05.14. 16:07

Szépséges gépkocsik Balatonfüreden

Idén másodszor rendezik meg a Concours d’Elegance elnevezésű autószépségversenyt május 15–17-én, péntek és vasárnap között.

Heffler Péter

A különös szépségverseny keretében Magyarországon és Európában is ritkaságszámba menő személy-, illetve versenyautókban gyönyörködhet az, aki május 15. és 17. között ellátogat Balatonfüredre, a Tagore sétányra.

A tavalyi sikeren felbuzdulva ugyanis idén is megrendezik az autószépségversenyt, melyben a tökéletesen karbantartott, illetve aprólékosan restaurált automobilok között igyekszik majd egy szakmai zsűri sorrendet felállítani. A várhatóan félszáz résztvevőt három fő kategóriában díjazzák majd, így vintage, klasszikus és törpeautó osztályban ítélik oda a legszebbnek járó díjakat.

A világ számos klasszikus autócsodája mellett többek között látható lesz a BMW jó néhány büszkesége, így a Dixi, az Isetta, a 2000 CS vagy a 3000 CS modellek. Az esemény kapcsán a BMW 6-os és 2-es sorozatának igazán elegáns és sportos újdonságai mellett a Rolls-Royce és a Mini is bemutatja legújabb fejlesztéseit. A szervezők a nézőket sem hagyják ki a guruló műalkotások értékeléséből, hiszen különdíjat kap majd a közönség számára leginkább tetszős gépkocsi, a szavazók pedig értékes ajándékokkal gazdagodhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!