Balatonfüred

2016.08.09. 17:05

Zenei csemegékkel készül a sztárénekes

Balatonfüred - A Budapesti Operettszínház sztárjainak műsora felhőtlen szórakozást ígér az augusztus 14-ei estén fél kilenctől a füredi Szabadtéri Színpadon.

PLT-rendezvény

Dolhai Attila 15 éve a Budapesti Operettszínház művésze, vezető szólistája. Már a Színház- és Filmművészeti Egyetem megkezdése előtt a Miskolci Nemzeti Színház ünnepelt Rudolfja volt, ahonnan egyenes út vezetett az Operettszínház West Side Storyjába. Az egyetem alatt egy ország ismerte meg a legendás Mozart! címszerepében, melyet a Rómeó és Júlia, az azóta is töretlen, átütő siker követett.

Dolhai Attila 15 éve a Budapesti Operettszínház művésze, vezető szólistája Fotó: archív

Alakításait felsorolni is nehéz, a musicalirodalom minden fontos férfifőszerepét eljátszotta. Az Elisabeth, a Rudolf, a Hair, a Valahol Európában vagy a Miss Saigon csak néhány azon darabok közül, melyek Dolhai Attila nevével összeforrtak. Párhuzamosan a musicalekkel a színész több mint tíz éve látható a Lili bárónő című operettben, melynek a sikere alapozta meg a későbbiekben a Csókos asszony, a Bajadér, a Cigányszerelem, a Viktória, majd A Csárdáskirálynő főszerepét is, nem olyan rég pedig igazi közönségsikert aratott A chicagói hercegnővel.

Balatonfüreden most nemcsak musical- és operettrepertoárjából ad ízelítőt a színész, de igazi zenei csemegékkel is készül, ehhez pedig vendégeket is hívott. Kollégáival, Janza Katával és Bordás Barbarával együtt sok meglepetéssel, különlegességekkel várja a közönséget.

Megyekártyával rendelkező előfizetőink kedvezményes áron vehetnek belépőjegyet Veszprém, Kossuth utcai ügyfélszolgálati irodánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!