Balatonfüred

2015.10.01. 19:13

Csókot osztó színművész

Balatonfüred - Tánc és ének, versek és köszöntők várták az időseket a tiszteletükre rendezett ünnepségen.

Kekk Sára

A rendezvényen Bóka István polgármester nyitóbeszédében elmondta, mindennapjainkat is úgy kéne élnünk, hogy az köszönet legyen elődeinknek, de kell ez az egy nap, október elseje, az idősek világnapja is, amikor tényleg minden csak róluk szól. Mint mondta, minden életkornak megvan a maga szépsége és varázsa, melyet egyszer mindenki átél életében. - Ez az alkalom a legjobb arra, hogy elmondjuk, megmutassuk a település időseinek, hogy ahogy mi is számíthattunk önökre eddigi életünk során, úgy önök is számíthatnak ránk a továbbiakban is - mondta a polgármester a megjelenteknek.

Őt a Vörösmarty Színház színművészei, Váradi Eszter Sára és Keller János követte különleges dalcsokrával, melybe csupa olyan sláger szerepelt, melyet mindenki ismerhetett. Ráadásul Keller János rögtön elrabolta a hölgyek szívét, hiszen Szécsi Pál egyik ismert slágerét énekelve puszikat osztogatott a közönség hölgytagjainak is, sőt, volt aki elé letérdelve énekelt, de akadt, akinek az ölébe is ült a színművész.

A remek hangulatú előadás után Balatonfüred díszpolgára, Petrőcz Lászlóné, nyugalmazott református lelkész mondott rövid beszédet. Kiemelte azért láthatott a rendezvényen ennyi mosolygós, fiatalos arcot, mert a mindig mosolygó Balatont tükrözi tekintetük, mely sosem öregszik.

A műsort a Kék Balaton Népdalkör előadása zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!