Balatonfüred

2014.08.26. 17:00

A Jobbik bemutatta a választáson indulókat

Balatonfüred - Az ellenzék szerepe nagyon fontos egy önkormányzat működésében, hangsúlyozta Ujhelyiné Károlyi Krisztina, a Jobbik helyi vezetője, amikor jelölttársait bemutatta.

Győrffy Árpád

Mint elmondta, mindig is úgy gondolta, hogy megfelelő ellenzék nélkül nem tud rendesen működni egy önkormányzat. Az ellenzék fő fel- adata, hogy a véleményét kimondja, a döntéseiért a felelősséget vállalja. Ugyanakkor az ellenzék a Jobbik számára nem jelent ellenséget. Együtt kell dolgozni a képviselőnek a testülettel és a polgármesterrel. Csak akkor tud hatékony munkát végezni egy ellenzéki képviselő, ha hatékony és korrekt a kapcsolata a többiekkel, ha építő és segítő szándékú, mondta Ujhelyiné.

Morva Ágota (balról), Korponai Dávid, Szabó Tímea, Molnár Sándor, Ujhelyiné Károlyi Krisztina, dr. Némethy Sándor, Bruckner József, Lőwenberger Péter. Néhányan korábban is jelöltek voltak (Fotó: balatonfured.hu) 

Az 1. számú választókerületben Szabó Tímea, a kettesben Morva Ágota, a hármasban Ujhelyiné Károlyi Krisztina, a négyesben Lőwenberger Péter, az ötösben dr. Némethy Sándor, a hatosban Korponai Dávid, a hetesben Molnár Sándor, a nyolcasban pedig Bruckner József lesz a Jobbik jelöltje. Közülük már az előző választáson is jelölt volt Morva Ágota, Korponai Dávid, Lőwenberger Péter és Ujhelyiné. A többiek most lépnek első alkalommal a választók elé. Ujhelyiné bejelentette, hogy a programjukat szeptember közepén ismertetik, lakossági fórumot szeptember 26-án tartanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!