Balatonfüred

2013.03.15. 10:49

Füredi programváltozás a rossz idő miatt

A balatonfüredi Tavaszi Fesztivál szervezőinek közleménye szerint a rossz idő miatt a rendezvény szabadtérre tervezett programjai közül a gyermekeknek szánt csúzlizda illetve a rendhagyó reformkori séta elmarad.

Győrffy Árpád

A többi szabadtérre rendezett programot megtartják a Kisfaludy Galériában. A március 15-i ünnepséget pénteken este az Anna Grand Hotelben rendezik meg. A csütörtökön este elmaradt Ferenczi György koncertet március 17-én vasárnap, este hat órakor tartják meg, közvetlenül a Sforzato koncert után a Kisfaludy Galériában.

 

Csak ünnepség és szoborkiállítás maradt a fesztiválból

A legújabb hírek szerint később rendezik meg a Balatonfüredi Tavaszi Fesztivál programjainak többségét. Pénteken reggel még úgy volt, hogy Ferenczi György Petőfi műsora csak három napot csúszik az eredeti időponthoz képest, a Csík zenekar koncertjét pedig szombaton megrendezik. Később azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy egyedül a március 15-i ünnepséget tartják meg az Anna Grand Hotelben pénteken este hat órakor, majd utána a koszorúzást a Széchenyi szobornál. Ezen kívül még a Rodin kiállítás megnyitójára kerül sor március 16-án, szombaton 17 órakor a Vaszary Villában. A fesztivál programjait, köztük a Csík zenekar és Ferenczi György koncertjét a pünkösdi hétvégén rendezik majd meg. Az elővételben megváltott jegyek érvényesek a pünkösdi koncertekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!