Balatonfüred

2015.08.25. 16:21

Hétvégéig tart a borhét Füreden

Balatonfüred – Intermezzo Latin Club, Margaret Island, Harmonia Garden – a balatoni borok mellett kiváló koncertek is várják a borhétre látogatókat szombatig.

Napló-információ

A hét végéig várja a balatonfüredi borhetek a vendégeit. A finom nedűkről a borosgazdák, a melléjük járó kiváló programokról pedig a koncertszervezők gondoskodtak. Szerda este az Acro Dance SE csoport lép fel este hat órától a Kisfaludy színpadon, majd este nyolc órakor Triászt-koncert lesz. Csütörtökön a hat órakor kezdődő Lost & Found koncert után, nyolc órakor az Intermezzo Latin Club következik, akik a Salsa Fuerte Tánc-iskola közreműködésével állnak színpadra. Pénteken a hatórai Mary PopKids-koncertet a Margaret Island követi, szombaton pedig az Esti Kornél Akusztik után a Harmonia Garden szórakoztatja a közönséget. A balatonfüredi borheteknek minden évben hatalmas a sikere, most is több ezren érkeztek rá a környékből és a távolabbi városokból is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!