Balatonfűzfő

2014.05.23. 16:10

Jelentős a lakossági érdeklődés

Balatonfűzfő - Ingyenes egészségügyi szűrést szervezett a településen a Jókai közszíntérben a Balatonalmádi Egészségfejlesztési Iroda (EFI). A program ezúttal is népszerűnek bizonyult, sokan éltek a lehetőséggel.

Varga Domokos Péter

Az EFI felkérésére a szűrővizsgálatot az Oxivit orvoscsoport végezte. Ehhez általában rendelkezésre áll egy szűrőbusz, ám az nemrég lerobbant, ezért ezúttal a vizsgálatokhoz szükséges eszközöket, műszereket kiszerelték a járműből, és a helyszínre, a Jókai közszíntérbe telepítették. Ezúttal az ultrahang diagnosztikai vizsgálatokat hasi, kismedence és csontsűrűség lehetett elvégeztetni.

Takács Istvánné helyi lakos csontsűrűségét méri Villányi Krisztina. Ezt a vizsgálatot mindenkinek ajánlott elvégeztetni (Fotó: Varga Domokos Péter)

A szűrésről a lakosság kiadónkkal, a Pannon Lapok Társaságával való megállapodás alapján a Naplóból, illetve online kiadásunkból,
a veol.hu-ról értesült. Az érdeklődés reggel 9-től folyamatos volt, nem csak az idősebb, hanem a középgeneráció is szépen képviseltette magát. Az EFI programjairól melyek a térség lakosai számára térítésmentesek a 88-599-923-as telefonon, illetve a www. egeszseghaz.balatonalmadi.hu weboldalon lehet információt kérni, tájékozódni, valamint bejelentkezni a meghirdetett programokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!