Balatonfűzfő

2014.08.26. 15:40

Keil Norbert is indul a választáson

Balatonfűzfő – Egy helyi fiatal, Keil Norbert független polgármesterjelöltként arra vállalkozik, hogy csapatával indul az önkormányzati választáson – derül ki a a Naplónak küldött információból.

Varga Domokos Péter

Programjában leszögezi, élhető, emberléptékű, a fejlődés útjára lépő várost szeretne biztosítani helyben élő polgároknak. Csapatával úgy tartják, a polgármesteri hivatal ne csak munkahely legyen, hanem az ott dolgozók valóban a közt szolgálják. Munkájukban teljen öröme azoknak is, akik végzik, és azoknak is, akik az eredményeket élvezik. Legfontosabb feladatuknak tekintik a sportcentrum jobb kihasználását, a sportélet és a sportturizmus egész éven át tartó szervezését és újjászületését. Szándékukban áll a négy településrész elzártságát, elkülönülését, egymás iránti bizalmatlanságát megszüntetni. A város fejlődését elősegítő új, termelő vállalkozásokat és vállalatokat szándékoznak Fűzfőre honosítani, melyek pozitív gazdasági eredményeket produkálnak. (Lapunkban már hírt adtunk a megye városainak eddig ismert polgármesterjelöltjeiről, a szükséges ajánlószelvények összegyűjtése után minden jelölt bemutatkozására biztosítunk lehetőséget.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!