Balatonfűzfő

2015.04.22. 19:24

Minden gyerek tehetség

Balatonfűzfő - Fontos, hogy a diákok megmutassák mindenkinek, miben jók és mely terülten tehetségesek hangsúlyozta Mézes József, az Öveges József Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium igazgatója, az iskola programjainak, rendezvényeinek támogatásáért szervezett jótékonysági délutánon a művelődési házban.

Kovács Erika

A diákévekből a fiatalok csak az élményekre emlékeznek majd, ezért fontosak a kirándulások, a tartalmas programok, amiket ezzel a rendezvénnyel támogatnak hangoztatta Kissné Bocskay Zsuzsa pedagógus a Balatonfűzfői Iskola Jövőjéért Alapítvány kuratóriuma képviseletében, aki kollégájával, Szekeresné Varga Évával együtt szervezte meg a színvonalas délutánt. Kissné hozzátette, összefogással lehet elérni eredményt az életben, egy iskolában pedig a szülők, pedagógusok, diákok együttműködésével.

A tanulók gazdag műsorral, telt ház előtt léptek fel, Tass Máté és Szilágyi Edina műsorvezetésével. A bécsi keringő után Balogh Viktória, Földesi Regina, Ferenczi Dominik verssel, Török Julianna, Szilágyi Edina, Matucza Viktória és László Martin táncokkal lepte meg a közönséget. Vidám perceket teremtett a 9. C. előadása, amit Szekeresné Varga Éva osztályfőnök tanított be. A pedagógusok közül Remsei Ferenc, Hajdú Gabriella, Takács Árpád és Illésfalvi Iván szép műsort adott elő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!