Balatonfűzfő

2015.05.12. 06:33

Retró hangulatban

Balatonfűzfő - Ismét eljött május elseje, mint már annyiszor életünk során. Régi emlékek képei tárulnak elénk, amikor még édesapáink vittek bennünket a vállukon, kezünkben zászlócskát lobogtattunk. Lufikat engedtek a magasba és vidáman, kacarászva kapkodtunk utánuk.

Civil Tudósítónktól

A településen már kora délelőtt elkezdődött a vidámság, énekszóval köszöntötték május elsejét. Kirakodóvásár, vidámpark csalogatta ki az embereket a placcra.

A Kid Rock and Roll SE csapata modern táncaival színvonalas műsort adott, majd a Balaton-felvidéki Borvirág Kamara Táncegyüttes emelte a hangulatot. A Tihanyi Musical Stúdió adta elő produkcióját, a híres Abba együttes és a Neoton Família örökzöld dallamai csendültek fel.

Ezúttal  sem maradhatott sztárvendég nélkül a közönség, hatalmas tapsviharral fogadták és köszöntötték Soltész Rezsőt
Fotó: Hegyi Ilona

Mint mindig, most sem maradhatott sztárvendég nélkül a közönség, hatalmas tapsviharral fogadták és köszöntötték Soltész Rezsőt, jól ismert slégereket dúdolhatott vele együtt a közönség. A pódiumról egy ugrással a közönség soraiban termett és éneklésre ösztönözte a lelkes hallgatóságot. Szűnni nem akaró taps közepette újra és újra belekezdett egy-egy dalba.

S végül, de nem utolsósorban következett a LUX 73 zenekar mindenki örömére, és a táncos lábú lányok-fiúk táncra perdültek. Vági Gyula és pajtásai a lovak közé csaptak, és vidám, ismert számokkal szórakoztatták a lelkes közönséget.

Hegyi Ilona

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!