Belföld

2007.06.22. 02:28

Élő közvetítés az Anna-bálról

Balatonfüred (hg) - Élőben közvetíti a Duna Televízió az eseményt, a műsorban szavazni is lehet a legszebb hölgyek- re, de nem ez lesz idén az egyetlen újdonság - hangzott el a 182. Anna-bál csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Horváth Gábor

A kísérőrendezvényekkel együtt július 27-től 29-ig tartó eseménysorozat több szempontból is rendhagyó lesz ebben az évben. Dr. Bóka István polgármester a sajtótájékoztatón elmondta, a bál fővédnökségét dr. Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter vállalta, mellette várhatóan több ismert közéleti személy is jelen lesz a rangos esten, amelyet a televízió nemcsak közvetít, hanem a bál történetében először szavazati lehetőséget ad a nézők számára is. - Az Anna-bál szépét és udvarhölgyeit öt kontinens magyarjai választ- hatják meg - jelentette be Cselényi László, a Duna Televízió Zrt. elnöke. A nézők a szakmai zsűri által kiválasztott legszebb tíz lányra adhatják le voksaikat sms-ben, az élő közvetítés az eredményhirdetéssel zárul. Július 28-án este a Duna Tv két helyszínen is forgat, az Anna Grand Hotel díszterme mellett a kamerák az utcabálon is jelen lesznek. Az elnök hozzátette, a Duna valószínűleg az egész napot Balatonfürednek, a város történetéről és jelenéről szóló műsoroknak szenteli majd. A sajtótájékoztatón először mutatták be a nyilvánosság előtt a tévé báli műsorra készített reklámfilmjét. Az Anna-bált idén is színvonalas rendezvények kísérik majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!