Belföld

2007.10.22. 02:28

<u>Holtan találták az eltűnt férfit</u>

<b>Balatonalmádi</b> - A család állításával ellentétben nem gázolás, hanem zuhanás okozta annak a 44 éves lepsényi férfinak a halálát, akinek eltűnését április végén jelentették be a rendőrségen.

Halmos György

A magát fémlopásokból fenntartó férfi holttestét a napokban találták meg Balatonfőkajár külterületén mezőgazdasági munkások, nem messze attól a helytől, ahol a kerékpárját hagyta áprilisban. Az M7-es autópálya balatonakarattyai lehajtójánál a szántóföldet és a lehajtót elválasztó erdősáv szélén álló villanyoszlop tövében megtalált földi maradványok részletes átvizsgálása nem hagyott kétséget afelől, hogy a férfi sérülései esésből származnak. A szakértők keresztcsonttörést, csigolyatörést és több bordatörést állapítottak meg.

A halál közvetlen okát már nem lehetett megállapítani, ám a csonttörések jellege világossá tette, hogy a bajbajutott nem tudta elhagyni a helyszínt. Az eddigi körözés során beszerzett adatok, a hozzátartozók által elmondottak, majd a helyszíni szemle, illetve a boncolás megállapításai egyértelművé tették, hogy a férfi április 29-én éjszaka egy villanyoszlopról akart fémvezetékeket levágni, azonban leesett. 

A bajba jutott férfi mobilján megpróbálta felhívni családtagjait, ám helyzetét nem tudta pontosan behatárolni, így hiába keresték azon az éjszakán, nem találták meg. A férfi valószínűleg nem sokkal később elveszthette eszméletét vagy meghalt, mivel családtagjai hívására már nem tudta felvenni a szemle során mellette megtalált mobiltelefonját. Az adatok kizárják azt a feltételezést is, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!