Belföld

2008.04.11. 10:23

<u>Nincs megállapodás a BKV-nál</u>

<b>Budapest</b> - Nem született megegyezés a BKV vezetősége és a szakszervezetek képviselői között pénteken reggel az érdekképviseleti követelésekről szóló tárgyaláson – közölte a sajtóval <em>Nemes Gábor</em>, a BKV-szakszervezetek sztrájkbizottságának szóvivője.

nincs nev

A munkáltató javaslatot tett arra, hogy alakítsanak négy munkacsoportot, amelyek egyenként tárgyalják a szakszervezetek követeléseit – közli a NOL. Ezt a szakszervezetek elutasították, mert szerintük csak akkor lehet érdemben tovább tárgyalni, ha a cég vezetősége visszavonja a járatritkítási tervezetet. 

Gulyás Attila, a sztrájkbizottság másik szóvivője elmondta, hogy az esetleges április 18-i egész napos sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásra mindkét fél jövő hét keddre alakítja ki a saját álláspontját. A pénteki, erről szóló egyeztetésen a hétfői, félnapos munkabeszüntetés során felmerült technikai, szervezési problémákat tárgyalták a felek. 

A tárgyalások a munkáltató ajánlata szerint jövő hét kedden folytatódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!