Belföld

2009.12.28. 09:47

Húsznapos az üdülési csekk legfiatalabb tulajdonosa

Húsz napja, december 8-án született az a kislány, akinek egy dunaújvárosi Tourinform iroda ajánlott fel üdülési csekket, s ezzel ő lett a legfiatalabb csekktulajdonos - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány hétfőn.

MTI

A család örömmel fogadta azt a lehetőséget, hogy a munkaadó a munkavállalón kívül, annak gyermeke részére is vásárolhat kedvezményes üdülési csekket - olvasható a közleményben.

Emlékeztettek: az üdülési csekket jelenleg csaknem 13 ezer hazai szolgáltatónál lehet felhasználni üdülést, pihenést, kikapcsolódást, egészségmegőrzést, betegségmegelőzést, szabadidősportot biztosító szolgáltatásokra. Az év utolsó hetéig összesen 48 milliárd forint összegű üdülési csekkhez jutott hozzá mintegy 2 millió munkavállaló és közeli hozzátartozója.

Kitértek arra is, hogy az alapítvány idén 63 ezer szociálisan hátrányos helyzetben élő személy üdülési támogatását segítette elő 2,1 milliárd Ft összegű üdülési csekkel. Az alapítvány 2010. január 31-éig várja azok jelentkezését, akik igénybe kívánják venni az alapítvány üdülési támogatását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!