Belföld

2010.09.03. 15:26

A Kétfarkú Kutya Párt szerint ellopták százezer ajánlószelvényüket

Budapest - A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje szerint bár 102 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze a péntek délutáni határidőig, azért tudtak csak mintegy 3 ezret leadni a Fővárosi Választási Irodán, mert ismeretlenek "ellopták a talicskát százezer ajánlószelvénnyel".

MTI

Victora Zsolt, a párt főpolgármester-jelöltje péntek délután négy órakor a Fővárosi Választási Irodán az MTI-nek azt mondta, 2.069 ajánlást hoztak be. Miután pénzjegyszámláló automatán is megszámolták az ajánlószelvényeket a választási iroda munkatársai, kiderült, hogy a párt összesen 3.055 szelvényt adott le.

A "politikus" az MTI-nek azt mondta, bár 102 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze, azért tudtak csak mintegy 3 ezret leadni, mert ismeretlenek "ellopták a talicskát százezer ajánlószelvénnyel".

Azt kérte a Fővárosi Választási Irodától, hogy a szavazás napján ledarált ajánlószelvényeket (a jogszabály szerint az összegyűjtött és az irodának leadott ajánlásokat a szavazás napján meg kell semmisíteni), adják a pártnak, hogy abból szobrot emelhessenek. Az MTI kérdésére, hogy mit ábrázolna a szobor, azt válaszolta: arra pályázatot írnának ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!