Belföld

2010.12.27. 14:57

Lezárult a területi igazgatók pályázata

Budapest - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közgyűlési határozatának értelmében az MLSZ területi feladatait 2011. január 1-jétől a szövetségen belül kialakított, területi igazgatóságok végzik.

MTI

A területi igazgatóságok irányítását a területi igazgatók látják el. Az MLSZ területi igazgatói állásaira kiírt pályázatok elbírálása, értékelési folyamata tegnap lezárult. A meghirdetett húsz területi igazgatói pozícióra több mint négyszeres volt a túljelentkezés, összesen 84 pályázat érkezett. A pályázatok értékelése alapján a kiválasztási folyamat tizennégy megye esetén eredményes volt, míg hat megye esetében (részben formai, részben tartalmi okok miatt) eredménytelenül zárult. Veszprémből Szolnoki Pál, Palotai Nándor, Csik Ferenc és Hamar László pályázott.
 
A pályázaton kiválasztásra került jelölteket az MLSZ a kiírásnak megfelelő határidőben, a mai napon hivatalos formában, postai úton értesítette. Ezt követően a szövetség apparátusa rövid határidőn belül megkezdi az érintettekkel a munkaszerződések feltételeinek egyeztetését, részleteinek kidolgozását.
A megyei igazgatókat  a munkaszerződések véglegesítése és aláírása után  hivatalosan az MLSZ elnöke nevezi ki. A szövetség a kinevezett igazgatók nevét ezt követően hozza nyilvánosságra.
 
Az MLSZ a legutóbbi elnökségi ülésén  az átmeneti időszak működőképességének biztosítása érdekében  a területi elnökségek és a bizottságok mandátumát hat hónappal meghosszabbította. A folyamatban lévő ügyek intézésére az új igazgatók kinevezéséig az MLSZ a hivatalban lévő főtitkárokat kéri fel. A szövetség  egy korábbi döntése értelmében  a szakmai apparátus tagjait munkáltatói jogutódlással tovább foglalkoztatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!