Belföld

2011.05.31. 15:34

Pokorni-Hoffmann-vita - Oktatási államtitkár: nem változott az álláspontom

Az oktatásért felelős államtitkár szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, hogy Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök magatartása helyes vagy helytelen.

MTI

Az oktatásért felelős államtitkár kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta: szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, helyes, avagy helytelen, ha az Országgyűlés szakbizottságának kormánypárti elnöke folyamatosan a médiában bírálja a kormány és az államtitkárság intézkedéseit, tervezeteit.
   
Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Indexnek - a portál írása szerint - azt mondta, hogy a kereszténydemokrata államtitkár lényegében visszavonta a pártszövetség etikai bizottságának megküldött beadványát. A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője az MTI kérdésére kedden azt mondta: egy háttérbeszélgetésre kérték meg, és nem nyilatkozat tételére. Ezen, a kérdéssel kapcsolatban annyit mondott, hogy Hoffmann Rózsa jelezte, el tudja fogadni a tisztázó beszélgetést Pokorni Zoltánnal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!