Belföld

2014.01.28. 18:48

Hatékonyan

Jelentem, Magyarországon rend van! A közrend és a közbiztonság az ország teljes területén szilárd, amit nemcsak a Belügyminisztérium állít, hanem közvélemény-kutatások is igazolják – ezt mondta Pintér Sándor belügyminiszter évet és kormányzati ciklust értékelő beszédében.

Kovács Erika

Magyarországon 2010 után helyreállt a jogállamiság – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az értekezleten. A kormányfő a rendőri munka elismeréseként bérki- egészítést is ígért.

Mostanában többször alkalmam nyílt arra, hogy részt vegyek rendőrségi razziákon, többek között szórakozóhelyeken, éjszakai váratlan ellenőrzéseken fatolvajok és orvvadászok nyomába eredtünk, de azt láttam, szerencsére semmi különös nem történt, pedig a rendőrség nagy létszámmal ment ki a helyszínekre és rajtaütésszerűen ellenőrzött. A Veszprémben nemrég történt brutális rablótámadás gyanúsítottjának rekordgyors elfogása ugyancsak példaértékű, és a hivatalban meg az utcákon dolgozó rendőrök összefogását, hatékony munkáját igazolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!