Belföld

2016.01.27. 17:54

A hetyke paprikabajuszos szakács napja

Idén 11. alkalommal rendezik meg február 11-én a néphagyományra épülő gasztronómiai akciót, a Torkos csütörtököt, hála a vendéglátóhelyek és a közönség pozitív visszajelzéseinek.

Kekk Sára

A Torkos csütörtök logója és egyben kabalafigurája a 2016-os évben a hetyke paprikabajuszos szakács lett, vele lehet majd az elkövetkező egy hónapban többször is találkozni.

Mindemellett a csatlakozási feltételek is megváltoznak idén, hiszen nem lesz kötelező a vendéglátóhelyeknek az alkoholtartalmú italokra ötvenszázalékos kedvezményt adni. A feltételtől természetesen pozitív irányba eltérhetnek, vagyis nyújtható az alkoholtartalmú italokat is magában foglaló teljes számla végösszegéből ötvenszázalékos kedvezmény, de ez nem kötelező. A választási lehetőség idén is a teljes a’la carte kínálatra vonatkozik, viszont külön erre az alkalomra készített szűkített menüsorral nem lehet részt venni az akcióban. Az étterembe járás, a gasztronómia és az új ízek kipróbálásának népszerűsítésére létrehozott Torkos csütörtökhöz csatlakozott vendéglátóhelyek mindazonáltal vállalják, hogy ötvenszázalékos kedvezményt adnak a teljes ételfogyasztás és az alkoholmentes italok árából február 11-én egész nap, a teljes nyitvatartási időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!