Belföld

2017.02.13. 18:11

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma mutassa ki az érzéseit és mondja el, ha nyomasztja valami

A Bak bizonytalanabb lehet ma a szokásosnál.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Remekül sikerülnek az üzleti tárgyalásai, jól tud érvelni a fontos ügyekben. Vigyázzon, ma pillanatok alatt szerelembe eshet. Megismerkedhet valakivel, aki alaposan felbolygatja az életét!

Bika (április 21.-május 20.) - Veszekedésekre, nézeteltérésekre kerülhet sor ma, elsősorban a családtagjaival nem találja a közös hangot. Ha célt szeretne érni, önnek is engedményeket kell tennie, enélkül nem megy!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Minden feladatával akadálytalanul halad előre. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák! Egyesek talán kételkedve fogadják a terveit, de önben van elég erő a megvalósításukhoz.

Rák (június 22.-július 22.) - A Merkúr a Vízöntő jegyében áll. Ez inspirálja önt, főleg a munkájában tud egy nagyot előrelépni és pár dolgot megmozgatni. Tele van ötletekkel, és ezekkel jó pontokat szerez munkahelyén.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Mutassa ki az érzéseit és mondja el, ha nyomasztja valami. A Nap még a Vízöntő jegyében áll. Láthatja, milyen elégedett tud lenni, ha követi a szíve tanácsát.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valaki miatt aggódik, vagy nyomasztja valami. Kevés mosolygós arcot lát, ez is tovább rontja a hangulatát. Egy kellemes beszélgetés a bará-tokkal igazán ráférne önre!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Adódhat ma egy olyan szituáció, amikor ki kell állnia valakiért. Nem kérdéses, hogy képviselni fogja az illetőt! Jó érzés tölti majd el amiatt, hogy önzetlenül tudott viselkedni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne legyen folyton olyan elégedetlen! Néha úgy tűnik, hiába kényezteti el a sors, ön mégis képes megtalál-ni azt, ami miatt rosszul érezheti magát.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Mindenhez kétszer annyi időre van szüksége, mint máskor, és ez idegesíti. Nem tehet jobbat, fogadja el ezt a helyzetet. Ez talán azt jelzi, hogy túlhajszolta magát.

Bak (december 22.- január 20.) - Bizonytalanabb lehet a szokásosnál, egy kicsit ügyetlenül szervezi a napját. Vigyázzon, elfelejthet egy fontos határidőt vagy találkozót! Ha lehet, ellenőrizzen le mindent többször.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Csodálatosan alakul a napja. Szerencsés fordulat várható egy nehéz ügyben. A banki tárgyalások is remekül sikerülnek, az üzleti megbeszélések önnek kedvezően zárulnak.

Halak (február 21.- március 20.) - Egy hivatásával összefüggő ügyet gond nélkül tisztázni tud. Ez nagy megkönnyebbülést jelent önnek. Egy sorsszerű találkozásra is sor kerülhet, ami szerelmet hoz az életébe.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!