Belföld

2017.05.14. 08:32

Villanyoszlopnak csapódott egy személykocsi, ketten meghaltak (videóval)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Hévízgyörkön; a baleset következtében két ember a helyszínen életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint lesodródott az útról, villanyoszlopnak csapódott és felborult egy gépkocsi vasárnapra virradóra Hévízgyörkön, a Kossuth Lajos utcában.

Fotó: police.hu

Elektromos vezetékek tartják egy villanyoszlop maradványát az út felett Hévízgyörkön, miután egy személygépkocsi az oszlopnak ütközött 2017. május 14-én hajnalban
MTI Fotó: Lakatos Péter

Az autóban ketten utaztak, egyikük az ütközés erejétől a járműből kirepült, a másik ember a roncs alá szorult, a mentők megállapítása szerint mindkét személy életét vesztette.

Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a személyautót, majd a helyszínelést követően a gépjármű alatt lévő embert kiemelték. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!