Belföld

2010.02.03. 12:24

Baló György új műsorral jelentkezik

Kassza címmel csütörtökön indul Baló György új közéleti vitaműsora az m1-en, amely a jövőben hetente jelentkezik majd - közölte a csatorna szerdán.

MTI

A műsor célja, hogy a lehető legalaposabban körüljárjanak egy-egy fontos közéleti témát, amely a nézők mindennapjait érinti - olvasható a televízió közleményében.

"Egy gazdaságilag és társadalmilag is nehéznek ígérkező, a válságtól függetlenül is feszültségektől szikrázó év elején járunk Magyarországon. Közelegnek a választások. Minden eddiginél intenzívebb médiazuhatag éri el a nézőket. Most különösen nagy az igény a hiteles szóra" - idézi a közlemény a műsor időzítéséről beszélő Baló Györgyöt

A műsor hetente egy témával foglalkozik, az MTV szerint a stáb el szeretné kerülni, hogy a vendégek 50 percig vitatkozzanak arról, mi a helyzet és egyetlen percnyi műsoridő se maradjon arra, hogy mit kellene tenni. "Már a műsor elején tisztázzuk a helyzetet, ezek után, ennek alapján pedig jön a szaktekintélyek vitája, hogy kiderüljön, milyen utak vannak a jövőbe" - fejtette ki Baló György. 

Az írás úgy fogalmaz, hogy az 50 percnyi élő műsor megpróbál hozzájárulni a választópolgárok tájékozódásához és eligazodásához. Az első adás témája: Korrupció ma Magyarországon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!