Belföld

2009.04.30. 11:29

Drogcsempészt fogtak Röszkénél

Szeged - Hat kilogrammnyi, mintegy 70 millió forint értékű, nagy tisztaságú heroint találtak a vámosok egy szlovák férfinál csütörtökre virradóra a röszkei átkelőnél - tájékoztatta a vám- és pénzügyőrség az MTI-t.

nincs nev

A szlovák férfi az éjszakai órákban jelentkezett belépésre az átkelőnél, a szolgálatban lévő pénzügyőrök kérdésére elmondta, hogy nem visz magával bejelenteni való árut, azonban ideges viselkedése szemet szúrt a vámosoknak - mondta Némedi Varga Éva, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.

A pénzügyőrök a jármű tételes átvizsgálása során, a gépkocsi műszerfala mögött, tizenkét csomagban, összesen hat kilogramm heroint találtak - mondta a százados.

A vámhatóság a kábítószert lefoglalta, a gépjárművezető ellen - őrizetbe vételével egyidejűleg - visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!