Belföld

2011.10.14. 10:54

Egyedülálló turisztikai kezdeményezés! Kedvezmény a szállások árából

Az idegenforgalom fellendítése érdekében egyedülálló kezdeményezést indít útjára a Lenti és Térsége Turisztikai Egyesület. Az érdekvédelmi szervezet tagjai a torkos csütörtök mintájára november második felében ötven százalékos kedvezményt biztosítanak a szállások árából.

Gyuricza Ferenc

Mindezt Horváth-Balogh Bernadett, a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel szállodavezetője, az egyesület elnöke mondta pénteki sajtótájékoztatóján. Kiemelte: az országban példa nélküli kezdeményezéshez a szervezet valamennyi tagja csatlakozik, így a meghatározott időszakban, azaz november 13. és 27. között több száz szálláslehetőséget tudnak jelentős kedvezménnyel igénybe venni az érdeklődők. Nemcsak Lentiben, több környező településen, így Gosztolán, Nován, Gutorföldén és Bázakerettyén is. A programhoz a lenti gyógyfürdő is csatlakozik, mely a szövegség tagjainál szállást foglalók számára ugyancsak ötven százalékos kedvezménnyel biztosítja a belépőket.

- A célunk elsősorban az, hogy a pihenni és kirándulni vágyók figyelmét felhívjuk erre a térségre, ahol gyógyfürdő, gyönyörű természeti környezet, kirándulási lehetőségek és látnivalók sokasága található együtt – zárta Horváth-Balogh Bernadett. – Az akciót fakultatív programokkal, így kisvasutas utazással, plitvicei, ausztriai és őrségi kirándulásokkal, disznóvágással is megtámogatjuk, ezzel is szeretnénk emlékezetessé tenni az itt eltöltött napokat, hiszen saját felmérésünk szerint Lenti sokak emlékeiben még mindig katonavárosként él. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!