Belföld

2006.08.23. 02:25

Füreden nem csak a város gyarapodott

Balatonfüred (ma) - A győztes csapaton nem szabad változtatni - ezt dr. Bóka István, a város polgármestere, országgyűlési képviselő jelentette ki tegnap azon a sajtótájékoztatón, ahol ismertette a polgári oldal önkormányzati képviselőjelöltjeit.

Mórocz Zsolt

A polgármester elöljáróban kiemelte, a városban nem érezni a kampány hevét. A Fidesz az MDF-fel és a KDNP-vel közös jelölteket állít az októberi választásokra. Az elmúlt négy év eredménye azt mutatta, hogy az eddigi elképzelések beváltak, jó csapat dolgozott együtt. Hangsúlyozta, büszke arra, hogy Füred polgármestereként dolgozhatott eddig, amihez a helybeliektől sok segítséget kapott. Kiemelte, pártállástól függetlenül kell a jövőben is együtt munkálkodniuk a képviselőknek, csak így lehet újabb sikereket elérni. Hozzátette, szeptember közepén lakossági fórumokat tartanak, ahol majd elszámolnak arról, hogy miképpen gazdálkodtak a város vagyonával, s felvázolják a jövőbeni terveiket. Rövidesen két kampányiroda nyílik a városban. A sajtótájékoztatón Hári Lenke, a Fidesz helyi csoportjának elnöke, dr. Pekó Edit, a KDNP képviselője és dr. Kiszely Pál, az MDF helyi elnöke, a város alpolgármestere azt hangsúlyozták, hogy a négy éve megkezdett munkát folytatni kell, s remélik, hogy az ismételt összefogás újból sikert hoz a polgári oldalnak a városban. Elhangzott, az elmúlt években nemcsak a város, hanem az emberek lelke is gyarapodott. A három párt közösen jelöli polgármesternek Bóka Istvánt, aki már megszerezte a kellő számú ajánlócédulát. A jobboldal jelöltjei: 1. választókerület (vk.): Hári Lenke. 2. vk.: Molnár Judit. 3. vk.: Nagy Ákos. 4. vk.: dr. Lázár János. 5. vk.: Pálfy Sándor. 6. vk.: Csizmazia Szilveszter. 7. vk.: Schindele György. 8. vk.: dr. Kiszely Pál. 9. vk.: Pethőné Schulcz Ágnes. 10. vk.: Kutas Árpád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!