Belföld

2009.11.16. 16:35

Futsal Eb - Megkezdődött a jegyértékesítés

Budapest - Hétfőn megkezdődött a jegyek értékesítése a januári, Debrecenben és Budapesten sorra kerülő futsal Európa-bajnokságra.

MTI

A szervezők tájékoztatása szerint az érdeklődők a www.futsaleurotickets.com internetes oldalon vehetnek belépőket valamennyi találkozóra.
   
Az első bérletvásárló Rudolf Gergely, a DVSC-TEVA nagypályás válogatott játékosa volt:
   
"Szeretem a technikás focit, a futsal pedig ilyen, ezért nézőként én sem hagyhatom ki a válogatott debreceni Eb-meccseit".
   
A jegyek a csoportmeccsekre és a negyeddöntőkre 900, 1800 és 2700, az elődöntőkre és a döntőre 1400, 2800 és 4200 forintba kerülnek. Húszfős csoportjegy is vásárolható, ez 6000 forint - azaz személyenként háromszáz forintba kerül a belépés -, valamint december 24-ig kedvezményes bérletek is kaphatók, ezek a budapesti meccsekre 4000, a debreceniekre 5000 forintba kerülnek. Az internetes értékesítés mellett az IBUSZ kirendeltségeiben is árusítanak jegyeket.
   
A január 19. és 30. közötti eseményen a kontinens legjobb 12 válogatottja lép parkettre a debreceni Főnix Csarnokban és a budapesti Papp László Sportarénában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!