Belföld

2009.10.05. 20:24

Hármas karambol! Orvosi ügyeleti gépkocsi, mentő és személyautó ütközött Szolnoknál

Budapest - Négyen megsérültek, amikor egy személyautó, egy mentő és egy orvosi ügyeleti gépkocsi összeütközött a Szolnok melletti Szórópusztán hétfő este - közölte a tűzoltóság.

MTI

Az ütközés következtében az orvosi ügyelet gépkocsija felborult, a benne ülő orvos és gépkocsivezető az elsődleges információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett - tájékoztatott Erdélyi Tibor, a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese.
   
A személygépkocsiban utazó nő könnyebb sérüléseket szenvedett, a gépkocsit vezető idősebb férfi azonban beszorult a gépkocsiba, őt a tűzoltók csak feszítő-vágó berendezések segítségével tudták kiszabadítani. A férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte a sajtóügyeletes.
   
Hozzátette: a helyszínen szerzett elsődleges információk szerint a személyautó átsodródott az ellenkező sávba, ezért ütközött össze a szembe jövő gépkocsikkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!