Belföld

2009.11.18. 12:54

Hazug Fideszest könnyebb utolérni

Budapest (OS) - Szijjártó Péter politikusként a Győri Ítélőtábla szerint "mutyizott és panamázott". Mára az is kiderült, hogy hazudott.

Kiss Nikolett

A kommunikációs igazgató által vezetett sajtóosztály ugyanis az alábbiakat állította:  „A bíróság ítélete arról szól, hogy a "mutyizás" és "panamázás" csak vélemény-nyilvánításnak minősül, és Szijjártó Péternek – mint közszereplőnek – el kell tűrnie, hogy a szocialisták véleményt fogalmaznak meg róla.”

A Fidesz elnöki stábjának mutyizós, panamázós vezetőjéről az alábbiak szerepelnek az Ítélőtábla jogerős ítéletében (részletek az mszp.hu-n):

"Az ítélőtábla álláspontja szerint az alperes nem valótlan tényeken, és nem önkényesen, hanem valós tényeken alapulóan vont le következtetést, tett értékelést, illetőleg jellemzett eljárásokat, a köznapi ésszerű gondolkodásnak, gyakorlati tapasztalatoknak, logika szabályainak megfelelően, ezért sérelmezett nyilatkozat a PP. 78.§-a szerinti jogsértést nem valósította meg."

Szijjártó Péter ma már egy olyan, a Fidesz padsoraiban helyet foglaló politikus, akinek bírósági papírja van arról, hogy „mutyizott és panamázott”, de hogy portréja teljes legyen, kiderült, hogy hazudik is.

Török Zsolt
országgyűlési képviselő

Kiadó: MSZP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!